Productes de Farmàcia imprescindibles per aquesta primavera

Hola de nou!

Per fi estem gaudint al màxim de la primavera. Moltes vegades el canvi d’estació pot resultar complicat i tenim una sèrie de necessitats molt concretes quan arriba la primavera.

Hi ha moltes malalties que afloren aquests mesos com poden ser l’insomni, les al·lèrgies, problemes dermatològics o la temuda al·lèrgia primaveral. De vegades a tots aquests problemes vam sumar la caiguda del cabell, molèsties en els peus per dureses i callositats…

A Farmàcia Barios hem realitzat una selecció de productes que ja són imprescindibles en aquests mesos, esperem que et serveixin d’ajuda.

Productes de Farmàcia imprescindibles:

Comencem amb la cura de la nostra pell, és el moment d’aportar una hidratació adequada a la nostra pell.

Per a això recomanem començar per una bona exfoliació corporal perquè el nostre tractament d’hidratació sigui totalment eficaç.

Aconsellem utilitzar un exfoliant corporal una vegada a la setmana i després de la dutxa hidratar diàriament amb una crema adequada a la nostra pell.

  • Cura amb les al·lèrgies, en aquesta estació de l’any ens suposen més d’un mal de cap. Tracta d’utilitzar el tractament que t’hagi recomanat el metge o consulta’ns i et recomanarem el producte més adequat per evitar les molèsties que comporta l’al·lèrgia en aquesta època.
  • Comença a utilitzar un bon xampú per la caiguda, si sols tenir problemes amb la caiguda del cabell en els canvis d’estació. A més pots reforçar amb un complement alimentós específic per combatre aquest problema.
  • Aviat començarà el moment de descalçar-se, de lluir sandàlies i també en què ens molesten els nostres peus. Utilitza un calçat adequat, hidrata els teus peus igual que la resta del teu cos i allibera’t de dureses i callositats amb la varietat de productes que tenim per oferir-te.
  • Si et costa dormir, existeixen una gran varietat de productes naturals que t’ajudaran a regular l’insomni a la primavera, no dubtis a consultar-nos i t’aconsellarem personalment.

No tot són desavantatges en aquesta estació de l’any, gaudeix del sol i el bon temps que tenim al davant.

Gràcies per llegir-nos.

Vols lluir un rostre perfecte aquesta primavera? Segueix els nostres consells

Benvingudes al nostre bloc,

Comencem el nostre bloc amb un consells per totes vosaltres, per a que tingueu un rostre perfecte aquesta primavera.

Has de seguir els següents passos: netejar, tonificar, cuidar i protegir.

Neteja facial diària:

És imprescindible per mantenir la pell del teu rostre lliure d’impureses i augmentar l’eficàcia del nostre.

La neteja es pot fer amb loció desmaquillant, per treure el maquillatge i preparar la pell per al seu pròxim tractament.

Una pell neta es més capaç d’absorbir els components actius dels productes per la seva cura.

Tractament hidratant:

Utilitzar un tònic adequat, per a la nostra pell ens garantirà el seu equilibri.

Aplicar un sèrum específic abans de la hidratació, per aconseguir que aquesta sigui més profunda.

Hidratació adequada per al teu tipus de pell:

Independentment de la teva edat i el teu tipus de pell recomanem utilitzar una crema o fluid hidratant diàriament. Aquest gest garanteix l’aportació de l’aigua que la nostra pell necessita.

Hidratació interna:

Beure uns dos litres d’aigua al dia també és el gran aliat per lluir un rostre perfecte.

Complements alimentosos especials per cuidar la nostra pell des de dins:

Existeixen suplements específics per cuidar el nostre rostre que contenen, entre altres: vitamines entre les quals destaquem A, I, C, D, Antioxidants, Omega 3, Q10, Zinc, Col·lagen o Àcid Hialurònic.

Protecció solar:

Avui en dia hi ha moltes cremes hidratants que porten factor de protecció, normalment de 15, però en moltes situacions la teva pell pot necessitar un factor de protecció superior.

Si la crema que utilitzes no porta protecció, en primer lloc, t’hauries de posar la crema i seguidament la protecció solar.

Per finalitzar els nostres consells, dir-te que fer una mascareta setmanal o quinzenal , es una bona manera de tenir el rostre sense impureses.

Si tens qualsevol dubte o consulta, ens pots visitar a la nostra farmàcia i t’assessorarem encantades.

Gràcies per llegir-nos!

¡Hola mundo!

Bienvenido a WordPress. Esta es tu primera entrada. Edítala o bórrala, ¡y comienza a escribir!