Qui som

La nostra Oficina de Farmàcia, Farmàcia Barios, va obrir les seves portes a l’any 2012 a la pirenaica població de La Seu d’Urgell, a la província de Lleida. Amb una àmplia experiència al sector sanitari, havent ocupat càrrecs de responsabilitat a la indústria i distribució farmacèutica i havent integrat equips d’investigació biomèdica, la Dra. Matilde Barios decideix apostar per l’Oficina de Farmàcia aconseguint el somni d’emprendre i materialitzar el seu propi projecte empresarial.

Vam néixer amb la missió de mantenir els serveis que tradicionalment venen oferint les farmàcies, augmentar i incorporar nous serveis destinats a tenir cura de la salut de la nostra població per millorar la seva qualitat de vida i prevenir futures patologies.

Tenim molt clar que a dia d’avui, per tal de mantenir-nos i créixer en un mercat tan competitiu com el farmacèutic, es precisen bones competències professionals i una correcta i madurada estratègia. Al nostre sector existeix un alt nivell d’exigència ja que tots els agents competim en un mercat cada cop més globalitzat. Per aquest motiu hem de créixer guanyant quota de mercat especialitzant-nos en donar un servei de qualitat i de confiança oferint una àmplia gamma de productes i serveis a uns preus competitius.

Amb aquesta premisa vam decidir emprendre un nou camí en aquest ampli espai anomenat internet, en el que ens endinsem xafant fort amb el compromís d’arribar a casa teva amb un servei de qualitat i amb tota la confiança que dona el nostre equip format per experimentats professionals especialitzats en Atenció Farmacèutica.

En definitiva, FarmaciaBarios.com neix amb una sincera vocació de servei amb la il·lusió d’estar a prop de les persones oferint “la cura que necessites”.

Matilde Barios

Doctora en Farmàcia